Høytrykksspyling av tette rør og avløp

Med moderne spylebiler kan vi spyle opp de fleste typer av tette avløp og rør, uten å forårsake skade på rørene. Våre biler er utstyrt med slange som gjør at vi kommer til de fleste stedene. Selv ikke parkeringshus med lav takhøyde er noe problem for oss.

Høytrykksspyling er den mest effektive løsningen for å fjerne tett avløp. Med kombinasjonen av høytrykk og riktig dyse, løser vi de fleste problemer.

Problemer med tette rør og avløp?

Hvis problemet gjentar seg er det lurt å få tatt en rørinspeksjon med kamera. En rørinspeksjon vil avsløre om det er brudd eller andre skader inne i røret, noe som ofte skjer utenfor huset. Røtter kan vokse inn i røret og være kilde til tilstopping. Selv om røtter kan fjernes effektivt med høytrykksspyling, anbefaler vi at rørledningen vurderes rehabilitert, om du besitter en boenhet med gammelt rørsystem. 

Høytrykksspyling

Høytrykksspyling kan også benyttes forebyggende

Også nye bygg har behov for rørspyling og vi utfører ofte en gjennomspyling av rørene før de tas i bruk av huseier. Da starter huseier med et godt utgangspunkt og rene rør.

Vi står til tjeneste både ved akutt behov eller ved planlagt vedlikehold av rørene. Flere av våre kunder ønsker å få utført høytrykksspyling av tette rør og  tett avløp, som en del av det vanlige vedlikeholdet.

Les om vedlikeholdsspyling her

Høytrykksspyling
 

Vi åpner tette avløp og rør i Oslo

Vi er operative i hele Stor-Oslo og våre tjenester tilbys hele døgnet. Har duTett kloakk, tett toalett, tett avløpsrør, tett sluk på badet, tett vask - kan vår nye spylebil foreta en rørspyling.

Høytrykksspyling av tette rør og avløp i Viken

I Viken rykker vi ofte ut til kunder i Asker, Bærum, Sandvika, Bekkestua, Eidsvoll, Enebakk, Drøbak, Ås, Vestby, Gjerdrum, Hurdal, Nesodden, Nittedal, Oppegård, Sofiemyr, Kolboten, Rælingen, Ski, Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Skedsmo, Askim, Eidsberg, Hobøl, Mysen, Spydeberg og Moss. 

Høytrykksspyling av tett avløp og rør på Hurumlandet og Røyken

På Hurmlandet og Røyken rykker vi ofte ut til kunder i Filtvedt, Åros, Spikkestad, Midtbyda, Bødalen, Hyggen Holmsbu, Klokkarstua, Rødtangen, Sætre, Storstrand, Tofte og Verket

 

 

Høytrykksspyling